Recepţia Sălii Sporturilor din Zalău, departe de a putea fi efectuată

Cu toate că şeful de şantier a dat asigurări, în urmă cu trei săptămâni, că Sala Sporturilor din Zalău va putea fi dată în folosinţă cel târziu la finalul primei săptămâni din luna septembrie, nimeni nu ştie încă data la care va putea fi efectuată recepţia

Ca şi cum nu ar fi fost de ajuns că termenul de predare al lucrărilor de reabilitare a Sălii Sporturilor din Zalău a fost prelungit de mai multe ori, ajungându-se de la şase luni la o perioadă de un an, până la urmă şi calitatea lucrărilor lasă de dorit. Acest lucru s-a putut observa cel mai bine pe pereţii exteriori ai sălii, a căror tencuială nu a rezistat nici măcar până la efectuarea recepţiei. Problema a fost remediată într-un final, însă nu se ştie pentru cât timp. Nici bateriile de la chiuvete şi duşuri se pare că nu sunt de cea mai bună calitate, ca să nu mai vorbim de culoarea pereţilor exteriori ai sălii sau cele din vestiare, total nepotrivite pentru o sală de sport a unui oraş.
În urma unui diagol avut în urmă cu mai bine de trei săptămâni cu şeful de şantier, Ionuţ Lapca, acesta a dat asigurări că sala va putea fi dată în folosinţă cel târziu la finalul primei săptămâni a acestei luni. Numai că, de la vorbe până la fapte este un drum lung de parcurs, mai ales la noi, în România, recepţia Sălii Sporturilor nefiind făcută nici la această oră. Problema este că nici nu se ştie cu exactitate data la care va putea fi efectuată recepţia. “Am văzut şi eu că au fost ceva probleme cu pereţii exteriori, dar au fost refăcuţi. Nu ştim exact când se va face recepţia lucrării. Practic, lucrări mari nu mai sunt de făcut, dar mai trebuie racordată centrala termică la gaz, mai trebuie instalată tabela electronică, trebuie să ajungă plasele la porţi… Vom discuta cu cei de la Compania Naţională de Investiţii, pentru a stabili o dată pentru efectuarea recepţiei”, a declarat primarul municipiului Zalău, Radu Căpîlnaşiu.
Întâmplător, ne-am întâlnit marţi la Sala Sporturilor şi cu directorul Direcţiei Patrimoniu din cadrul Primăriei Zalău, Ioan Tulai, neştiind nici el data la care va fi efectuată recepţia. “Aşteptăm un semnal din partea Companiei Naţionale de Investiţii. Mai sunt câteva lucrări de efectuat, dar nu ştim încă data la care va putea fi făcută recepţia”.
Calitatea lucrărilor o va putea demonstra doar timpul însă, din moment ce tencuiala a căzut de pe pereţii exteriori înainte de a a fi efectuată recepţia, ne vine greu să credem că toate celelalte lucrări sunt în perfectă stare.

2 Thoughts to “Recepţia Sălii Sporturilor din Zalău, departe de a putea fi efectuată”

  1. sorin

    si ce legatura are receptia salii sportului zalau cu meciul dintre simleu si baia mare???

  2. Anonim

    da cine a spus ca are legatura? 🙂

Leave a Comment